Bij deze workshop ga je een 3 laagse etagère van porselein decoreren met een penseelstift. Deze etagère heeft een hoogte van ongeveer 27cm. Hier kun je lekker veel hapjes op kwijt, ideaal voor een feestje!  Je hoeft hiervoor niet mooi te kunnen tekenen,  met een simpel trucje teken je de mooiste plaatjes, teksten of patronen op de borden. Bij "Gewoan Jo" is er altijd volop keuze uit afbeeldingen en teksten, maar neem gerust je eigen geprinte tekst/plaatje mee voor een nog persoonlijkere etagère! De penseelstift krijg je mee naar huis!

 

Duur: +/- 2,5 uur

Kosten: €32.50 per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers erbij.

Data: zie Agenda voor geplande data. Je opgeven voor de workshop etagère schilderen doe je door het contactformulier in te vullen of stuur een mail naar info@gewoanjo.nl. Kom je met 6 tot 12 personen? Dan kunnen we ook samen een datum plannen die jullie goed uitkomt. Deze workshop is ook goed te combineren met andere workshops.

 

De borden mag je thuis afbakken in een huishoudoven. Voorverwarmen op 160 graden, borden in de oven en 25 minuten afbakken. Zodra het afgekoeld is, is de etagère klaar voor gebruik! Het liefst met de hand afspoelen en niet in de vaatwasser doen, dan blijft de tekening het langst mooi