Een creatieve workshop bij Gewoan Jo!

 

Of je nu dagelijks creatief bezig bent of helemaal nooit, iedereen is welkom om een workshop te komen volgen bij Gewoan Jo!

We maken er een gezellige middag/avond van waarbij er genoeg ruimte is voor eigen ideeën en ik ben er uiteraard voor uitleg, hulp en tips. 

 

Van themaworkshop tot workshop op maat en van vrijgezellenfeest tot babyshower, in onze workshopruimte of op locatie.. ik ben voor alles in! Het kan allemaal geregeld worden. Dagen en tijden zijn bespreekbaar. Kijk snel bij de verschillende workshops om een idee te krijgen wat Gewoan Jo te bieden heeft. Wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om creatief aan de slag te gaan!

 

Lijkt het je leuk om één van deze workshops te volgen? Stuur dan een mailtje naar info@gewoanjo.nl of vul het contactformulier in (zie ook: Agenda). Kom je met een groepje van 6 tot 12 personen? Dan kunnen we samen een datum plannen die jullie goed uitkomt. De workshops zijn prima met elkaar te combineren, dus als jij liever een andere workshop volgt dan je vriendinnen dan is dat geen probleem! De prijzen van de workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee & diverse lekkernijen.

 

Welkom! 

🖤

Tegeltjes decoreren

€27,50 p.p.

Snijplank branden

€27,50 p.p.

Porselein stippen

€27,50 p.p.

HerinneRING maken

€30,- p.p.

Pop art schilderen

€27,50 p.p.