Dienblad met gravure

 

 

Een dienblad is een musthave in ieder huishouden. En superleuk om te geven bij ik noem maar iets.. een verjaardag, een housewarming, een 25 jarig huwelijk, of een bedrijf dat 20 jaar bestaat. Door zijn neutrale look kan hij overal neergezet worden

  

 

 

 

Het dienblad wordt met de hand gegraveerd met behulp van een brandpen. Het kan daarom ook naar wens gemaakt worden. Een mooie tekst, naam, logo, plaatjes enz. Kijk maar eens naar de voorbeelden. Er is zoveel mogelijk! Schroom niet om te vragen, ik denk heel graag mee om tot een persoonlijk ontwerp te komen!

 

 

Goed om te weten:

  • Het is soms een ware zoektocht om een geschikt (betaalbaar) dienblad te vinden, de dienbladen op de foto's zijn vaak uitverkocht. Ik ben dus altijd op zoek naar alternatieven. Wil je graag een dienblad bestellen, dan ga ik op zoek naar de mogelijkheden en leg deze aan je voor met de bijbehorende prijzen.
  • Heb je zelf een (onbehandeld) houten dienblad thuis liggen? Ik kan deze voor je graveren.
  • Levertijd +/- 2 weken
  • Betaling: Contant bij afhaal - Pinnen bij afhaal - Betaalverzoekje - Per factuur

 

 


Dienblad bestellen

 

 

Stuur een mail naar info@gewoanjo.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 0630056547. Dit is makkelijk om foto's te versturen.

 

Wat heb ik nodig?

  • Geef aan wat je wensen zijn en/of welke gegevens je erop wilt hebben. Stuur eventueel plaatjes, logo, of wat dan ook en we bespreken de mogelijkheden.

Na goed overleg begin ik met de serveerplank en geef ik bericht + een foto van het eindresultaat wanneer het klaar is.