Handmade

 

>> Op Facebook en Instagram worden er regelmatig foto's van nieuwe opdrachten geplaatst <<

 

 

Zoek je een origineel persoonlijk cadeau? Of heb je iets van hout wat je graag persoonlijk wilt maken? Of heb je zelf een leuk idee alleen nu de uitvoering nog? Hartstikke leuk! 

Neem contact met mij op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

     

info@gewoanjo.nl

meetlat

Dit is pas een origineel cadeau! Superleuk om te geven bij een geboorte als kraamkado. Zo'n groeimeter kan jarenlang op het kinderkamertje hangen zonder dat het verveeld. Met details van het geboortekaartje is zeker mogelijk! Wanneer het kindje is gegroeid schuift het kraaltje mee omhoog.

Een groeimeter kost €34,50

geboortebordje

Geboortebordjes (20cm) worden met de hand geschilderd. In het zwart of met kleur, vrijwel alles is mogelijk op een roze, blauwe of witte bord. Deze bordjes worden afgebakken in de oven en kunnen echt gebruikt worden. vind je dit zonde? dan kan er een standaard of wandhanger bijgeleverd worden voor €4,50 per stuk. 

De prijs van de bordjes zijn verschillend, de kosten gaan vanaf €15,- tot +/- €25,- 

de prijs hangt af van de hoeveelheid kleur en de moeilijkheidsgraad.

Serveerplank

Deze serveerplanken (50x40cm) zijn superleuk om te geven bij bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum, of verjaardag. je kunt zo'n plank ook nog eens leuk inpakken met allerlei hapjes. Qua gravure is ontzettend veel mogelijk, heb je iets leuks in gedachten? stuur een mailtje en ik maak er iets moois/speciaals van. Een serveerplank kost €30,- incl. gravure aan één zijde.